SZOLGÁLTATÁSOK

KOMPRESSZOROKHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

 • JAVÍTÁS
  Mind a csavarkompresszorok és dugattyús kompresszorok javítási technológiája a gyártók utasításainak megfelelően történik. A javítási munkák során tapasztalt szerelőink nem csak a hiba elhárítását végzik el, hanem a gyártói előírások szerinti ellenőrzési és biztonsági munkákat is.
 • KARBANTARTÁS
  A kompresszorok minden egyes alkatrészének tökéletesen kell működnie folyamatos üzembiztonság érdekében. A kompresszorok javítási költsége jelentősen csökkenthető a rendszeres karbantartással. A költségek és a karbantartások időpontjai előre tervezhetőek, nem okoz munkakiesést, mindig üzemkész műszaki állapotot biztosít. Kössön karbantartási szerződést, ami különösen kedvező feltételeket biztosít Önnek!
 • KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS
  Ajánlatunk egy különösen előnyös, speciális akár full-szerviz szerződés, mely tartalmazza a kompresszor teljeskörű időszaki karbantartását valamint szükség szerinti javítását! A garanciális időszak meghosszabbítása mellett a kompresszor vagy kompresszortelep karbantartási költségei fixen előre tervezhetőek lesznek. Biztonságos szerviz-megoldás, meglepetések nélkül.  
 • KOMPRESSZORBÉRLÉS
  Akár 1 napra is bérelhet tőlünk csavarkompresszort, dugattyús kompresszort, hűtveszárító, vagy ha épp arra van szükség légtartályt. Hosszútávú bérleti igény esetén kérje testre szabott ajánlatunkat. 
 • FOGYASZTÁSMÉRÉS, TELJESÍTMÉNYMÉRÉS, RACIONALIZÁLÁS
  Lord Kelvin-től származik az a gondolat, mely szerint "ha nem tudod mérni, akkor nem tudod fejleszteni sem". Ahhoz, hogy egyáltalán meg tudjuk állapítani egy légrendszer (kompresszor, légtartály, léghálózat) hibáit több szempontból is meg kell vizsgálnunk.
 • PRÓBAÜZEM
  Azt szokták mondani, hogy puding próbája az evés, ez nálunk a kompresszor beszerzésre is igaz. Ha úgy érzi szeretné kipróbálni "élesben" is valamely általunk forgalmazott kompresszort vagy hűtveszárítót vegye fel velünk a kapcsolatot és készítse elő a berendezés helyét! 
 • LÉGHÁLÓZAT A FELMÉRÉSTŐL A KIVTIELEZÉSIG
  Egy léghálózat szakszerű kivitelezésénél egy fontosabb dolog van, a léghálózat szakszerű megtervezése. Nem elég a sűrített levegőt megtermelni és utókezelni, annak a levegőnek a kompresszortól el kell jutnia az egyes levegőelvételi pontokig, mégpedig a kívánt mennyiségben és minőségben. Cégünk szakemberei a javaslattételtől a "kulcsrakész" léghálózat kivitelezéséig magukra vállalják ennek felelősségét 
 • A JOHN GUEST gyorscsatlakozós rendszer jellegéből adódóan "házilag" is kiépíthető, ekkor viszont, a nálunk vásárolt léghálózati elemekhez tanácsadás és tervezési segédlet is jár, igény szerint helyszíni szemlével egybekötve.

KAPCSOLATI ŰRLAP

Lépj velünk kapcsolatba, kérdéseidre szívesen válaszolunk.
Telefon: +36 20 988-7289, Skype: gpublic

Kompresszorok forgalmazása • Kompresszorok javítása, karbantartása • Kompresszorbérlés • Fogyasztásmérés, teljesítménymérés