JOHN GUEST léghálózati elemek

AirMaster Hungary Kft.

1106 Budapest, Maglódi út 6.
Email: kapcsolat@kompresszor.com • Telefon: + 36 1 769-0950

JOHN GUEST léghálózati elemek

JOHN GUEST léghálózati elemek

JOHN GUEST léghálózati elemek

A sűrített levegőnek, a kompresszortól az egyes felhasználási pontokig történő eljuttatása nem ritkán komoly fejtörést okoz. A világszerte elismert angol cég termékpalettája kíváló, tetszetős és mégis gazdaságos megoldást nyújt a problémára.

A kifejezetten légtechnikai alkalmazásokra kifejlesztett gyorscsatlakozós rendszer egy kompromisszumoktól mentes, minden igényt kielégítő sűrített levegős csőhálózat könnyű, gyors és szakszerű képítést tesz lehetővé. A csatlakozók csővel történő összekötése azok ütközésig való betolásával jön létre, melyet egy a csőben lévő nyomás által kitámasztott acélkarmokkal ellátott biztosító gyűrű akadályoz meg a szétválástól. A kötések oldása a fesztelenítést követően a biztosító gyűrű hátrahúzásával történik.

JOHN GUEST léghálózati elemek prospektus letölthető formátumban

Amint az a prospektusban is látható az alig egy tucatnyi fajta gyorscsatlakozó teszi lehetővé, hogy szinte bárhová, bármin keresztül el lehessen vezetni a sűrített levegőt a kompresszortól. Elektromos kábelcsatorna, gázvezeték, épületszerkezeti kiugrások a falsikból, mind nem jelent akadályt.

A teljes méretválasztékra jellemző egyszerű bonthatóságnak és újrafelhasználhatóságnak köszönhetően a JOHN GUEST léghálózati elemcsalád igazán ütőképesnek bizonyul az alternatív megoldásokkal, mint például rézcsővel vagy horganyzott csővel szemben.

A nem kifejezetten pneumatika célokra alkalmas réz- és horganyzott csövekkel való összehasonlításkor érdemes megemlíteni az esztétikai szempontokat egyaránt. A JOHN GUEST-rendszer ebben is verhetetlen.

Kompresszorok forgalmazása • Kompresszorok javítása, karbantartása • Kompresszorbérlés • Fogyasztásmérés, teljesítménymérés