GENTILIN OLAJMENTES KOMPRESSZOR

AirMaster Hungary Kft.

1106 Budapest, Maglódi út 6.
Email: kapcsolat@kompresszor.com • Telefon: + 36 1 769-0950

GENTILIN olajmentes kompresszor

A torino-i székhelyű ABAC ARIA COMPRESSA Spa az olasz kompresszorgyártás zászlóshajójaként immáron 50 éve van jelen a világ kompresszorpiacán megbízható csúcsminőségű termékeivel. Töretlen fejlődésének köszönhetően mára a svéd multinaconális ATLAS COPCO csoport tagjaként erősíti tovább vezető helyzetét az ipari, professzionális, félprofesszionális, valamint hobby kompresszorok gyártásának 

GENTILIN – Ipari olajmentes kompresszorok

Megfelelés a magasfokú igénybevételi követelményeknek

A több éves mérnöki fejlesztésének eredménye a forradalmian új technolgiát alkalmazó GTC 240 és GTC 330-as kompresszorcsalád. A kerámiabevonatos hengerek, a speciális önkenő anyagból készűlő csúszógyűrűk, valamint a sűrítő boxer-elrendezés együttes megléte a feltétele a rendkívüli, akár 24 órás folyamatos igénybevételnek a kompresszor károsodásának veszélye nélkül.

A 4-pólusú villanymotor teszi lehetővé az alacsony fordulatszám melletti direkthajtást, mely az ékszjhajtáshoz viszonyítva alacsonyabb energiaveszteséggel jár.

Ipari olajmentes kompresszorok
GENTILIN olajmentes kompresszor

Egyedülállóan magas légszállítás egyfázisú kivitelben

A több évtizedes múltra visszatekintő olasz gyártó ezzel a kompresszor-családdal azokat a felhasználókat célozza meg, ahol a levegő minősége mellett fontos szempont a viszonylag magas légszállítás, mely segítségével a különböző légszerszámok mellett akár festékszóró-pisztolyt tudjunk működtetni olyan környezetben, ahol az elektromos adottságok nem teszik lehetővé nagyobb teljesítményű, háromfázisú kompresszor működtetését.

A GTC ipari olajmentes kompresszorok az alábbi alkalmazásokra kifejezetten ajánlottak:

• felületkezelés
• festékszórás 
• nyomdai laminálás 
• mobil gumisműhely

GTC ipari olajmentes kompresszorok

Kompresszorok forgalmazása • Kompresszorok javítása, karbantartása • Kompresszorbérlés • Fogyasztásmérés, teljesítménymérés