AirMaster - Kompresszorok

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég számos külföldi, nagy gyártóval tart fenn üzleti és baráti kapcsolatot

AirMaster Hungary Kft.

1106 Budapest, Maglódi út 6.
Email: kapcsolat@kompresszor.com • Telefon: + 36 1 769-0950

CÉGÜNK FILOZÓFIÁJA

Az AIRMASTER HUNGARY KFT. alapítói 1997 óta foglalkoznak folyamatosan sűrített levegő előállító, illetve kezelő berendezések, valamint ehhez kapcsolódó eszközök forgalmazásával, szervizelésével.

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég számos külföldi, nagy gyártóval tart fenn, üzleti és baráti kapcsolatot. A cég kezdeti küldetését a következőben fogalmazta meg:     

Jelen technológiai feltételek mellett a lehető legmagasabb minőségi szinten kielégíteni a felmerülő felhasználói igényeket és nem csupán termékeket értékesíteni, hanem sokkal inkább komplett megoldást szállítani az adott, sűrített levegőt érintő problémára. 

Ennek megvalósítása érdekében termékeinket és szolgáltatásainkat úgy alakítjuk ki, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb vevői elvárásoknak. A több, mint egy évtizedes szakmai tapasztalat és az állandó továbbképzések során nyert új ismeretek segítenek az ügyfeleinknek nyújtott tanácsadásban.  

CSELEKVÉSÜNKET ÜGYFELEINK HATÁROZZÁK MEG 

Folyamatosan figyeljük igényeiket és ennek megfelelően alakítjuk termékpalettánkat.  

Olyan rendszereket és termékeket ajánlunk, melyek maximálisan megfelelnek vásárlóink minőségi, gazdasági és esztétikai igényeinek.     

A forgalmazott berendezésekhez kapcsolódó szolgáltatások minőségi színvonalának folyamatos fejlesztése csapatunk minden tagjának kiemelt feladata.     

Eszköz- és raktárállományunkat folyamatosan bővítjük. Saját tulajdonú, több mint 1700 nm iroda- és raktárházunkban bemutatóterem segíti a termékek jobb megismerését. Kiterjedt árukészletünk fogadásáról 600 nm-es raktárunk gondoskodik, kiegészülve egy jól felszerelt szervizállomással, ahol az új berendezések beüzemelését végezzük, valamint márkafüggetlen kompresszor szervizünk működik.     

Járműparkunk szerviz és szállítási feladatokat lát el, biztosítva a termékeinkhez kapcsolódó szolgáltatások biztonságos ellátását.     

Kóczián Zoltán ügyvezető 

Kompresszorok forgalmazása • Kompresszorok javítása, karbantartása • Kompresszorbérlés • Fogyasztásmérés, teljesítménymérés